اساتید دانشکده

فخرالدین صالحی

فخرالدین صالحی

فخرالدین صالحی   (EN Page)

دانشیار 
شماره تماس: 34506273
اتاق: -
پست الکترونیکی: 
وب سایت: 

کتب



مقالات



همایش ها




نام و نام خانوادگی عنوان پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی انگور قرمز فراسودمند کم کالری کارشناسی ارشد دانلود 1402/11/16
بررسی پیش تیمارهای فراصوت و پوشش دهی با صمغ های مرو و گزانتان بر فرآیند خشک کردن زغال اخته توسط خشک کن فروسرخ کارشناسی ارشد دانلود 1402/11/10
اثر صمغ های مختلف بر پایداری و ویژگی های فیزیکوشیمیایی شیر غنی شده با آبومین کارشناسی ارشد دانلود 1402/04/21
استفاده از پودر جوانه گندم تهیه شده به روش های نوین (فراصوت و فروسرخ) در فرمولاسیون کباب مرغ کارشناسی ارشد دانلود 1402/03/01
بررسی امکان تولید پاستیل میوه ای کم کالری بر پایه پوره سیب - انگور قرمز کارشناسی ارشد دانلود 1402/11/16
اثر پوشش دهی با صمغ های دانه ریحان و گوار بر سینتیک انتقال جرم و کیفیت برش های پرتقال آب زدایی شده به روش های اسمزی- فراصوت و هوای داغ کارشناسی ارشد دانلود 1402/07/19
میلاد اسدی بررسی ماندگاری و خصوصیات کیفی نان سنگگ غنی شده با پودر تفاله هویج در بسته بندی با اتمسفر کنترل شده کارشناسی ارشد دانلود 1397/11/29
محمدامین اسدنهال اثر پوشش های خوراکی تهیه شده از صمغ های دانه مرو، دانه ریحان و گزانتان بر جذب روغن و خصوصیات ظاهری بادمجان طی فرآیند سرخ کردن کارشناسی ارشد دانلود 1400/04/28
احمد رضا افتخاری اثر پوشش دهی با صمغ های دانه ریحان و گوار بر سینتیک انتقال جرم و کیفیت برش های پرتقال آب زدایی شده به روش های اسمزی- فراصوت و هوای داغ کارشناسی ارشد دانلود 1402/07/19
غزاله امینی استفاده از روش های تجربی و نرو- فازی برای مدل سازی خشک کردن موسیلاژ دانه های ریحان و مرو با خشک کن فروسرخ کارشناسی ارشد دانلود 1399/12/03
معین اینانلودوقوز بررسی پیش تیمارهای فراصوت و پوشش دهی با صمغ های مرو و گزانتان بر فرآیند خشک کردن زغال اخته توسط خشک کن فروسرخ کارشناسی ارشد دانلود 1402/11/10
مریم ساترابی اثر پوشش دهی با صمغ های گزانتان و دانه بالنگو بر ویژگی ظاهری و سینتیک خشک شدن برش های زردآلو در سامانه فروسرخ و مدل سازی فرآیند به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی کارشناسی ارشد دانلود 1400/02/20
محمد منصور سمیع تأثیر پودر کدوحلوایی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج کارشناسی ارشد دانلود 1401/10/27
پانیذ یگانه امکان جایگزینی تخم مرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در تولید کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج کارشناسی ارشد دانلود 1401/12/08
نوید گودینی بررسی تجربی و مدل سازی فرایند خشک شدن صمغ دانه های به و بالنگو با خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی کارشناسی ارشد دانلود 1401/06/29
سید شبر محبت اثر صمغ های مختلف بر پایداری و ویژگی های فیزیکوشیمیایی شیر غنی شده با آبومین کارشناسی ارشد دانلود 1402/04/21
فهیمه نوروزی اثر پوشش دهی ژل آلوئه ورا و موسیلاژ بذر ریحان بر انبارداری و کیفیت میوه زردآلو رقم نوری و گیلاس رقم تک دانه کارشناسی ارشد دانلود 1396/11/10
نام درس
 
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
انتقال حرارت 2222168 3 01 هرهفته یک شنبه (16:00 - 18:00) | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) 1401/11/05 (14:00 - 16:00) ترم اول 1401
بیوشیمی و شیمی مواد غذایی 2222528 3 01 هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (16:00 - 18:00) 1401/10/26 (14:00 - 16:00) ترم اول 1401
کاربرد کامپیوتر 1611155 2 01 هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) 1401/10/27 (11:00 - 13:00) ترم اول 1401
کاربرد نرم افزارهای محاسباتی در صنایع غذایی 1611195 1 01 هفته های فرد شنبه (14:00 - 16:00) 1401/11/01 (14:00 - 16:00) ترم اول 1401
کاربرد نرم افزارهای محاسباتی در صنایع غذایی (عملی) 1611196 1 02 هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) نامشخص ترم اول 1401
ماشین های صنایع غذایی 1 2222510 2 01 هرهفته دوشنبه (14:00 - 16:00) 1401/11/10 (09:00 - 11:00) ترم اول 1401
ماشین های صنایع غذایی 3 2222508 2 01 هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) 1401/11/08 (09:00 - 11:00) ترم اول 1401
نمایش 7 نتیجه
از 1