| | | | | | | | |
استاندارد سازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی | 1611193 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1401/11/05 (09:00 - 11:00) |
استاندارد سازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی | 1611194 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی | 1611184 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | آریو امامی فر | هرهفته دوشنبه (16:00 - 18:00) | نامشخص |
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی | 1611183 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | 1401/10/24 (09:00 - 11:00) |
اصول مهندسی صنایع غذائی 2 | 1611035 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هفته های فرد دوشنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | 1401/10/27 (11:00 - 13:00) |
اصول نگهداری مواد غذایی | 1611030 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هفته های فرد یک شنبه (10:00 - 12:00) | 1401/11/01 (09:00 - 11:00) |
بیوشیمی عمومی | 1611007 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نرجس آقاجانی | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | هفته های فرد چهارشنبه (14:00 - 16:00) | 1401/10/24 (09:00 - 11:00) |
بیولوژی سلولی | 1611013 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هفته های فرد چهارشنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) | 1401/11/08 (11:00 - 13:00) |
تجزیه مواد غذایی | 1611168 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نرجس آقاجانی | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
تجزیه مواد غذایی | 1611168 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نرجس آقاجانی | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
تجزیه مواد غذایی | 1611167 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 14 | مصطفی کرمی | هفته های زوج یک شنبه (10:00 - 12:00) | 1401/11/08 (11:00 - 13:00) |
تکنولوژی روغن های خوراکی | 1611172 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
تکنولوژی روغن های خوراکی | 1611171 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) | 1401/10/28 (09:00 - 11:00) |
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) | 1611175 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | 1401/11/03 (11:00 - 13:00) |
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) | 1611176 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نفیسه دعوتی | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
تکنولوژی قند | 1611179 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نرجس آقاجانی | هرهفته دوشنبه (14:00 - 16:00) | 1401/11/01 (11:00 - 13:00) |
تکنولوژی قند | 1611180 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نرجس آقاجانی | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
خواص شیمیایی و عملکردی مواد غذایی | 1611126 | 3 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هفته های فرد دوشنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | 1401/10/28 (14:00 - 16:00) |
خواص فیزیکی مواد غذایی | 1611140 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
خواص فیزیکی مواد غذایی | 1611139 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1401/10/24 (14:00 - 16:00) |