جلسه مشترک دانشکده صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه
جلسه مشترک دانشکده صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه
جلسه مشترک دانشکده صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه
روز یکشنبه مورخ 4 اسفندماه 1399 ساعت 10 صبح جلسه مشترک اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه در محل دانشکده صنایع غذایی برگزار گردید. در این جلسه پیرامون همکاری و هماهنگی بین دانشگاه، کارخانه سحر و فعالیت های شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه بحث و تبادل نظر گردید.
در این نشست پس از خیر مقدم آقای دکتر کرمی و خرسندی از برگزاری اینگونه جلسات فی مابین دانشگاه و صنعت، آقای مهندس پیرو از مدیران ارشد صنایع غذایی سحر همدان، با اشاره به پروسه فرآوری و تبدیل محصولات کشاورزی به محصولات ثانویه و قابل مصرفدر کارخنه، به فعالیت ها و مطالعات شرکت خود پرداخته تا یک افق روشنی در ابتدای جلسه به اعضای حاضر ارایه دهند.
در ادامه نیز به تحقیقاتی که توسط کارشناسان شرکت جهت توسعه خطوط تولید و همچنین تولید محصولات جدید اشاره نمودند.
پس از سخنان ایشان خانم منوچهری، کارشناس آموزش شرکت اشراف هگمتانه به رزومه شرکت اشاره و در زمینه فعالیت های خود اطلاعاتی را اریه نمودند. ایشان در ادامه سخنان خود به چگونگی همکاری و نحوه خدمات رسانی به کارخانجات، خصوصاً کارخانه سحر اشاره کرده و خواستار بررسی و ایجاد یک کانال جهت همکاری های چند جانبه شدند.
در ادامه مباحث با اطلاعاتی که آقای دکتر کرمی از ساختار شرکت های صنعتی و بالاخص شرکت سحر ارایه نمودند، نیازهای یک صنعت را جهت روشن تر شدن مسیر همکاری های شرکت های دانش بنیان و بیان نیاز کارخانجات به جهت رفع آن توسط بخش خصوصی و دانش بنیان ها اشاره فرمودند.
پس از پایان یافتن این نشست، جلسه شورای پژوهشی شرکت صنایع غذایی سحر با حضور آقای دکتر کرمی و آقای دکتر امامی فر از اعضای هیئت علمی دانشکده و اعضای کارخانه سحر در همان مکان جهت بحث و تبادل درباره طرح های ارایه شده تشکیل گردید.
گزارش تصویر زیر را ملاحظه فرمایید.
✅اردوی بزرگ فرهنگی و جشن معارفه دانشجویان نو ورود دانشگاه بوعلی سینا (یک روزه) ??ویژه دانشجویان دختر: روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۳ و ۴ آبان ماه ??⚕️ویژه دانشجویان پسر:...
بازدید دانشجویان از کارخانه روژین کرمانشاه
اردوی تفریحی مریوان برای دانشجویان صنایع غذایی برگزار گردید.
دانشجویان دانشکده صنایع غذایی بهار از کارخانجات روغن نگین و همچنین لبنیات احسان و سپیده نهاوند بازدید نمودند.
احمد باسم محمد الکعبی به عنوان اولین دانشجوی کارشناسی ارشد بین الملل دانشکده صنایع غذایی از پایان نامه خود دفاع کرد.
جشن یلدای دانشجویی 1401
دانشکده صنایع غذایی بهار طبق سنوات گذشته برای دانشجویان خود در تاریخ چهارشنبه 23 آذر ماه 1401 اردوی غار علیصدر برگزار نمود. در این اردو دانشجویان ورودی های مختلف در مقاطع کارشناسی و ارشد شرکت...
شب یلدا که زمین آماده تاج گذاری زمستان می شود، شبی است که از مدت ها پیش هیاهویی در کوچه و بازار به راه می اندازد و مردم برای تدارک این جشن باستانی آماده می شوند. به پاس جشن یلدا، بساط شادی در خانه...
با تبریک به مناسبت شروع سال تحصیلی و بازگشایی حضوری دانشگاه ها خدمت شما دانشجویان گرامی، به اطلاع می رساند کلاس های حضوری دانشجویان رشته صنایع غذایی از روز شنبه 23 مهرماه در هر دو مقطع کارشناسی و...
با توجه به پیگیری های به عمل آمده توسط دانشکده و همکاری همه جانبه آزمایشگاه مرکزی و با پشتیبانی معاونت محترم پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا در طی 2 سال اخیر، آزمایشگاه فناوری مواد غذایی دانشکده...
دانشکده صنایع غذایی پیرو جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی نسبت به تجهیز و بروزرسانی آزمایشگاه های خود ، با حمایت مسئولین محترم دانشگاه، اقدامات زیر را انجام داده است. خرید دستگاه های مهمی چون ...
جلسه مشترک دانشکده صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه روز یکشنبه مورخ 4 اسفندماه 1399 ساعت 10 صبح جلسه مشترک اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی با شرکت...
انا لله و انا الیه راجعون هر از گاه در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید برادر بزرگوار،...
با حکم آقای دکتر محمدی فر، ریاست محترم دانشگاه بوعلی سینا، آقای دکتر مصطفی کرمی برای دوسال دیگر در پست ریاست دانشکده صنایع غذایی ابقا شدند. در بخشی از حکم ایشان آمده: جناب آقای دکتر مصطفی کرمی...
صلی الله علیک یا مولاتنا یا فاطمة الزهراء شهادت بانوی عصمت و شرافت بر عاشقان حضرتش تسلیت باد.
بسم الله الرحمن الرحیم ملت عزیز ایران! سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیبه شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و...
پنجم جمادی الاولی روز ولادت باسعادت بانوی قهرمان کربلا،پرچم دار نهضت پس از شهادت حسین علیه السلام، حضرت زینب کبری سلام الله علیها است. این روز را روز پرستار می نامند و علت نام گذاری این روز به نام...
اطلاع رسانی از طرق وبسایت
کارشناس روس آقای هملت هاکوپیان از دانشکده صنایع غذایی و امکانات آن بازدید نمودند.
با پایان یافتن شمارش آرا اعضای انجمن علمی دانشجویان صنایع غذایی معرفی شدند.