تکنولوژِی مواد غذایی
تکنولوژِی مواد غذایی
تکنولوژِی مواد غذایی
گروه آموزشی: | علوم و صنایع غذایی |
نام آزمایشگاه: | تکنولوژِی مواد غذایی |
نام سرپرست: | دکتر مصطفی کرمی |
مرتبه علمی: | استادیار |
تلفن: | 34506264-081 |
تلفن داخلی: | 203 |
پست الکترونیک: | m.fereidooni@basu.ac.ir |
صفحه خانگی: | مشاهده صفحه خانگی |
کارشناس: | مهدی فریدونی |
لینک: | برای مشاهده آدرس مورد نظر، کلیک کنید. |
توانمندی ها: | مجهز به دستکاه های گازکراماتوگرافی، ویسکومتر، اسپکتروفوتومتر و ... |
بازدید معاونت محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آقای دکتر افخمی به اتفاق آقای دکتر بنی اردلان از دانشکده و آزمایشگاه ها
دانشجویان صنایع غذایی هنگام کار با تجهیزات
جدیدترین دستگاه لاکتواسکن (لاکتواتار)ساخت شرکت ژربر آلمان
با قابلیت اندازه گیری پارامترهای مختلف شیر(به غیر از میزان آب )