ابقاء دکتر کرمی در پست ریاست دانشکده صنایع غذایی
ابقاء دکتر کرمی در پست ریاست دانشکده صنایع غذایی
با حکم آقای دکتر محمدی فر، ریاست محترم دانشگاه بوعلی سینا، آقای دکتر مصطفی کرمی برای دوسال دیگر در پست ریاست دانشکده صنایع غذایی ابقا شدند. در بخشی از حکم ایشان آمده:
جناب آقای دکتر مصطفی کرمی
با احترام و آرزوی توفیق الهی، نظر به مراتب تعهد، دانش، شایستگی و تجارب ارزشمند جنابعالی در امور آموزشی و پژوهشی به موجب این ابلاغ با حفظ سمت آموزشی مجدداً برای مدت 2 سال دیگر به عنوان رئیس دانشکده صنایع غذایی بهار ابقاء میگردید.
انتظار میرود با همکاری، همدلی و تعامل با معاونتهای محترم دانشگاه و دیگر مدیران ستادی، اعضاء محترم هیأت علمی و کارکنان دانشکده، نهایت تلاش و جدیت خود را جهت شکوفایی استعدادها و رشد همه جانبه دانشجویان عزیز به عمل آورید.
لازم است، با خلاقیت، نوآوری و ابتکار در راستای کیفیت بخشی به امور آموزشی و پژوهشی، تسهیل و تسریع امور، ایجاد نظم و انضباط کاری، قانونمداری و پرهیز از هزینههای غیرضروری، با اعمال سیاستهای مؤثر در ارتقاء بهرهوری و کارآئی، باتوجه به برنامه راهبرد دانشگاه و اسناد بالا دستی، تمامی همت و تلاش و مساعی خود را بکار گیرید.
از خداوند متعال توفیق جنابعالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مسألت مینمایم.
دکتر یعقوب محمدی فر
رئیس دانشگاه بوعلی سینا
مجموعه دانشکده صنایع غذایی این موفقیت را خدمت آقای دکتر کرمی تبریک گفته و آرزوی پیشرفت روزافزون برای دکتر کرمی آرزومندند. امیدواریم با بهره گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری درخصوص تولید علم و پیشرفت علمی کشور، در کنار هم بتوانیم سهمی در این مهم داشته باشیم.
✅اردوی بزرگ فرهنگی و جشن معارفه دانشجویان نو ورود دانشگاه بوعلی سینا (یک روزه) ??ویژه دانشجویان دختر: روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۳ و ۴ آبان ماه ??⚕️ویژه دانشجویان پسر:...
بازدید دانشجویان از کارخانه روژین کرمانشاه
اردوی تفریحی مریوان برای دانشجویان صنایع غذایی برگزار گردید.
دانشجویان دانشکده صنایع غذایی بهار از کارخانجات روغن نگین و همچنین لبنیات احسان و سپیده نهاوند بازدید نمودند.
احمد باسم محمد الکعبی به عنوان اولین دانشجوی کارشناسی ارشد بین الملل دانشکده صنایع غذایی از پایان نامه خود دفاع کرد.
جشن یلدای دانشجویی 1401
دانشکده صنایع غذایی بهار طبق سنوات گذشته برای دانشجویان خود در تاریخ چهارشنبه 23 آذر ماه 1401 اردوی غار علیصدر برگزار نمود. در این اردو دانشجویان ورودی های مختلف در مقاطع کارشناسی و ارشد شرکت...
شب یلدا که زمین آماده تاج گذاری زمستان می شود، شبی است که از مدت ها پیش هیاهویی در کوچه و بازار به راه می اندازد و مردم برای تدارک این جشن باستانی آماده می شوند. به پاس جشن یلدا، بساط شادی در خانه...
با تبریک به مناسبت شروع سال تحصیلی و بازگشایی حضوری دانشگاه ها خدمت شما دانشجویان گرامی، به اطلاع می رساند کلاس های حضوری دانشجویان رشته صنایع غذایی از روز شنبه 23 مهرماه در هر دو مقطع کارشناسی و...
با توجه به پیگیری های به عمل آمده توسط دانشکده و همکاری همه جانبه آزمایشگاه مرکزی و با پشتیبانی معاونت محترم پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا در طی 2 سال اخیر، آزمایشگاه فناوری مواد غذایی دانشکده...
دانشکده صنایع غذایی پیرو جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی نسبت به تجهیز و بروزرسانی آزمایشگاه های خود ، با حمایت مسئولین محترم دانشگاه، اقدامات زیر را انجام داده است. خرید دستگاه های مهمی چون ...
جلسه مشترک دانشکده صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه روز یکشنبه مورخ 4 اسفندماه 1399 ساعت 10 صبح جلسه مشترک اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی با شرکت...
انا لله و انا الیه راجعون هر از گاه در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید برادر بزرگوار،...
با حکم آقای دکتر محمدی فر، ریاست محترم دانشگاه بوعلی سینا، آقای دکتر مصطفی کرمی برای دوسال دیگر در پست ریاست دانشکده صنایع غذایی ابقا شدند. در بخشی از حکم ایشان آمده: جناب آقای دکتر مصطفی کرمی...
صلی الله علیک یا مولاتنا یا فاطمة الزهراء شهادت بانوی عصمت و شرافت بر عاشقان حضرتش تسلیت باد.
بسم الله الرحمن الرحیم ملت عزیز ایران! سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیبه شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و...
پنجم جمادی الاولی روز ولادت باسعادت بانوی قهرمان کربلا،پرچم دار نهضت پس از شهادت حسین علیه السلام، حضرت زینب کبری سلام الله علیها است. این روز را روز پرستار می نامند و علت نام گذاری این روز به نام...
اطلاع رسانی از طرق وبسایت
کارشناس روس آقای هملت هاکوپیان از دانشکده صنایع غذایی و امکانات آن بازدید نمودند.
با پایان یافتن شمارش آرا اعضای انجمن علمی دانشجویان صنایع غذایی معرفی شدند.